Activiteiten

Schreurs Interieur verzorgt de ontwerpen van zowel volledige interieurs als van kantoorinrichtingen, badkamers en kasten. Daarnaast voert het bedrijf het schrijnwerk uit en coördineert alle andere werken: vloeren, gyprocwerken, kleine verbouwingen, elektriciteitswerken, HVAC, loodgieterij, schilderwerken, glaswerken, granietwerken.

 

Ontwerpen: onze interieurarchitecte gaat samen met de klant aan de slag om de specifieke wensen en eisen om te zetten in een interieurontwerp dat volledig beantwoordt aan hun dromen.

 

Schrijnwerk: met hoog opgeleide en regelmatige bijgeschoolde medewerkers en een modern machinepark, maakt Schreurs Interieur zelf alle meubels en onderdelen. Op die manier is de klant altijd verzekerd van topkwaliteit van bij ons.

 

Voor bijbehorende werken zoals vloeren, gyproc, elektriciteit, loodgieterij, glaswerk, granietwerk en kleine verbouwingen doet Schreurs Interieur beroep op zorgvuldig geselecteerde onderaannemers die hun deugdelijkheid en vakbekwaamheid al geruime tijd bewezen hebben. Zij voeren de werken uit onder het toeziende oog van de verantwoordelijke van Schreurs Interieur die altijd waakt over de kwaliteit.