Wie we zijn

Schreurs Interieur werd in 1990 opgericht door Marc Schreurs die jaren ervaring had opgebouwd in de sector van interieurwerken. Nadat hij gemerkt had dat er weinig tot geen bedrijven waren die een volledige interieurafwerking verzorgden, besloot hij om zelf een dergelijk bedrijf te starten. Het unieke uitgangspunt was het zoeken van voldoende betrouwbare partners om op een kwalitatieve en betrouwbare manier alle werken van een interieurbouw te verzorgen.


Schreurs – die zich intussen had geïnstalleerd als schrijnwerker - zocht en vond die partners en vormt met hen na vijftien jaar nog altijd een hecht team. De sterkte van Schreurs Interieur zit in de unieke combinatie van interieurarchitecten en vakbekwame specialisten die perfect op mekaar ingespeeld zijn en voldoende vakkennis, expertise en ervaring hebben om de ontwerpen op een superieure manier uit te voeren.

 

De steeds toenemende orders die via mond-op-mond reclame binnenkomen bewijzen dat Schreurs Interieur op het juiste spoor zit en slechts tevreden klanten kent.